Bitcode AI-maksut

Olemme jo käsitelleet Bitcode AI liittyviä transaktio- ja kaupankäyntimaksuja. Mutta on aika sukeltaa syvemmälle yhtiön maksutaulukkoon. Se on alan alhaisimpia ja monille sijoittajille pakottava syy hypätä mukaan.

Bitcode AI-tilillä veloittamasi maksut riippuvat kaupankäyntivolyymistäsi viimeisten 30 päivän aikana. Nämäkin maksut perustuvat yleensä maker-taker-malliin. Tämä tarkoittaa, että tekijät, jotka lisäävät alustalle rajatoimeksiantoja, maksavat verrattain alhaisempia maksuja kuin ottajat, jotka täydentävät olemassa olevia toimeksiantoja.

Maksut ovat seuraavat:

  • Stablecoin kaupankäynnin palkkiot kuuluvat 0,2 prosentin ja 0 prosentin välille.
  • Spot-kaupankäynnin maksut vaihtelevat 0,26 prosentista 0 prosenttiin.
  • Dark Poolin maksut ovat 0,36 prosentista 0,2 prosenttiin.

Koska Bitcode AI maksut ovat volyymipohjaisia, mitä enemmän kauppaa käydään, sitä vähemmän maksetaan seuraavista kaupoista. Bitcode AI käyttää tätä maksuaikataulua motivoida kauppiaita sitoutumaan markkinoihin. Näin pyritään myös maksimoimaan likviditeetti.

Mitä muuta sinun on tiedettävä maksuharkinnasta? Niitä veloitetaan kauppakohtaisesti prosenttiosuutena kaupan noteeratusta valuuttamäärästä. Jotkin parit lasketaan kaupan perusvaluutan perusteella. Näissä tapauksissa maksut määritetään tilauksen yhteydessä käyttämällä Fee Currency -valintaa.

Miten nämä maksut mitataan? Soveltamalla listatun „Fee Volume Currency“ -valuutan vastaavaa markkina-arvoa kaupantekohetkellä. Muista, että tämä valuutta voi osoittautua erilaiseksi kuin parin perus- tai noteerausvaluutta.

Bitcode AI arvioi alennustasot jokaisen kaupan jälkeen. Saat siis alennukset sen jälkeen, kun olet ansainnut ne. Kryptovaluuttapörssi suunnitteli nämä volyymipohjaiset alennukset saavutettaviksi, joten sijoittajat palkitaan erikokoisista kaupoista.

Niille, jotka käyvät kauppaa suurilla volyymeillä, kannattaa kokeilla Bitcode AI OTC-palvelua. Kyllä, maksat hieman enemmän, mutta se osoittautuu sen arvoiseksi, kun kyse on henkilökohtaisesta kokemuksesta. Se on myös edelleen kustannustehokkain valintasi kaiken kaikkiaan.

Lähes kaikki Bitcode AI parit noudattavat samaa maksuaikataulua. Tämä lähestymistapa kannustaa markkinatakaajia lisäämään likviditeettiä. Se puolestaan helpottaa sinua näkemään kauppoja optimaalisella hintapisteelläsi.

Lopuksi, Bitcode AI dark pool -kaupankäynti koskee kaikkia Ethereum/fiat- ja Bitcoin/fiat-valuuttapareja. Tämä allas tarjoaa kryptosijoittajille, jotka haluavat pienemmän jalanjäljen kryptomarkkinoilla, mahdollisuuden käydä kryptokauppaa häiritsemättä ekosysteemiä. Tämä vaihtoehto osoittautuu maksamiesi lisämaksujen arvoiseksi.

Bitcode AI asiakastuki

Kuten näet, Bitcode AI on erottunut kilpailijoista monella eri tavalla. Näitä ovat muun muassa järjestelmän kehittynyt käyttöliittymä, lähes 40 krypton käyttö ja parannettu asiakastuki.

Bitcode AI verkkosivuilla on laaja tukiopas, joka auttaa asiakkaita navigoimaan ja hyödyntämään sivustoa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä opas kattaa kaikki aiheet perusasioista, kuten Bitcode AI-tilisi vahvistamisesta, monimutkaisempiin prosesseihin, kuten kaupankäyntiin.

Tämä täydellinen tukiopas sisältää lähes kaikki tiedot, joita tarvitset sivuston käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseen. Tästä huolimatta saattaa silti tulla tilanteita, joissa haluat puhua asiakaspalvelun edustajan kanssa.

Kun tällaisia tilanteita ilmenee, lähetä yksinkertaisesti tukipyyntö. Voit myös keskustella live-edustajan kanssa verkkosivuston sisäänrakennetun chatin avulla.

admin

View more posts from this author