Crypto Revolut In de VS, Leningen en Koffie op Blockchain + Meer Nieuws

Crypto adoptie nieuws

  • Het Britse hoofdkwartier van de grote Fintech Revolut heeft zijn crypto-handelsdienst in de Verenigde Staten gelanceerd via een partnerschap met Paxos Trust Company. Revolut US is de eerste partner die gebruik maakt van Paxos Crypto Brokerage, een nieuw productaanbod dat bedrijven in staat stelt om cryptocurrency te kopen, te verkopen, te houden en te verzenden in hun eigen applicaties.
  • De hoeveelheid bitcoin (gemeten in BTC) die tussen darknet-entiteiten en andere entiteitstypes is overgedragen, is in het eerste kwartaal van 2020 gedaald in vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden; de waarde van de overgedragen hoeveelheid bitcoin (gemeten in USD) is echter met 65% gestegen, volgens Crystal Blockchain, een onderzoekstak van de groep Bitfury, die zich bezighoudt met blockchain-technologie.

Blockchain nieuws

  • De grote Zuid-Koreaanse bank Nonghyup (NH Bank) wordt geplaatst om papierloze, blockchain-aangedreven leningen en hypotheken aan te bieden aan ambtenaren die in augustus beginnen, meldde Noksek Kyungjae Shinmun. De bank zegt dat het een overeenkomst met het Bedrijf van het Pensioen van de Overheidslooppersoneel van Korea en de Financià „le Dienst van de Regeling heeft geslagen, en zal gebruik van blockchain-aangedreven Identiteitskaartoplossingen als deel van zijn het nieuwe aanbieden maken.
  • 1850® Coffee, een merk van J.M. Smucker Company, zegt dat ze, door gebruik te maken van de blokketentechnologie van IBM, hun klanten zullen helpen hun koffie terug te traceren naar het land van herkomst en zullen leren over de inspanningen om de boeren in de koffieproducerende regio’s te helpen.
  • De Chinese elektronische handel reus JD.com zei het de vrije blokketen elektronische contractdiensten voor kleine en middelgrote ondernemingen tot het eind van het jaar, gemeld China E-mail zal verlenen. De firma heeft onlangs zijn op blokketen-gebaseerd slim contractplatform geüpload meer dan 1.3 miljard stukken van gegevens.
  • De Chinese provincie van de energieleverancier van Gansu heeft met succes blockchain knoop op het netwerk van de overheid-looppas Staatsnet van China opgesteld, meldde het Document. De energieleverancier van de provincie is de tweede in China om dit te doen, na een gelijkaardige beweging van het energiebedrijf van de Ningxia Hui Autonome Regio.

Veiligheidsmonument nieuws

  • Crypto-investeerder Ceres heeft zich aangesloten bij de Japan Security Token Association (JSTA), per persbericht. Het bedrijf is een internet marketing service provider, maar is sinds begin 2018 actief in de Japanse crypto scene.

DeFi-nieuws

  • Sequoia Capital-backed, cross-chain data oracle, Band Protocol (BAND) zei dat het open source blockchain platform, Waves (WAVES) in staat stelt om te springen in de DeFi (decentrale financiën) industrie door het brengen van cross-chain integratie van zijn data orakels in het ecosysteem van de Waves, met inbegrip van het gebruik voor de stijgende algoritmische stablecoin Neutrino.

Regelgeving nieuws

  • Het Oekraïense ministerie van Financiën zei dat het werkt aan een wetsvoorstel dat crypto gelegaliseerd zal zien in de natie. Per een post op het officiële Telegramkanaal van het ministerie, zei het ministerie dat het aan de ontwerpwetgeving met twee de industriegroepen, Blockchain4Ukraine en de Vereniging van de Oekraïne van de Blokketen werkt, en merkte op dat de beweging de weg aan cryptobelasting in het land zal openen.

Carrière nieuws

  • Het grote crypto bedrijf BlockFi heeft Jonathan Mayers ingehuurd als General Counsel die „de firma zou moeten helpen in de voorhoede van de regelgevende normen te blijven“. Mayers heeft een achtergrond in traditionele financiën en heeft meer dan 10 jaar doorgebracht bij de Renaissance Technologieën van de hedgefondsen, en heeft de wetgeving en de naleving ervan bij banken als Deutsche Bank en Barclay’s beheerd.

admin

View more posts from this author